Mengenai Saya

Foto saya

Hanya seorang wanita yang biasa, dengan kerja yang biasa, belum ada bakat yang luar biasa dengan minat yang biasa. Jadi, biasa-biasakanlah diri menjenguk blog biasa ini.
sila-silalah 'suka' dengan blog facebook saya: https://www.facebook.com/elieynzBlog
sebahagian daripada wsb mania community (we are sabahan blogger mania) http://wearesabahanbloggermania.blogspot.com/
jemputlah ke laman twitter saya:https://twitter.com/elieynzlin
harap anda-anda tak sesat dalam blog saya, silalah datang lagi ya. Jangan lupa komen yang membina.

Isnin, 21 Mac 2011

restoran terbaek punya..

baru juga aku post pasal anugerah yang dibuat di 1borneo sabah..
ni pulak pasal satu restoran yang bagus wa kata kat lu.. hehehe...
kami pergi restoran ni pada waktu malam memandangkan restoran ni buka sebelah malam.. mungkin jam6pm / 7pm macam tu bukalah sudah...
tempatnya terletak di putatan.. kamurang tau jalan masuk klinik kesihatan putatan? hehe.. jalan tu lah masuknya.. nama restoran ni TERATAI TOM YAM, kalau kamu jalan dari putatan ke kota kinabalu, kamu boleh nampak signboard nama kedai ni besar lagi... sebelah kiri, pastu ada signboard ni.

anugerah juara carta lagu artis sabah 2011 musim ke-4

nampak tu tajuk? hehe.. anugerah tu diadakan di 1borneo sabah... memandangkan aku sampai lambat jadi sempat juga la tengok dua peserta... tapi sempat juga aku rakam beberapa persembahan juga pemenang anugerah juara lagu tersebut...
lihat ja lah dibawah ni... JOM!!!!!

Ahad, 20 Mac 2011

follower ke-200 ku.. !!

pejam celik pejam celik...
tup tup...
gendang-gendang...
pengikutku sudah mencecah 200 o0rang...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh... tahniah buat diriku sendiri.. hahaha...
maaf... nak minta puji sekejap ya... hahahahahahahaha
si cantik manis itu adalah tak lain tak bukan....
...................

Sabtu, 19 Mac 2011

kata-kata cinta dulu

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA...
hahaha.. macam mau buat ucapan pula.. sebenarnya kan aku ....
sudahlah.. nda pandai habis mengarut ni... 

ingat lagi entri sebelum ni yang 
KATA-KATA HIKMAH
kalau ingat syukurlah nak, kalau tak ingat bah suka hatilah..
hari tu aku ambil dari buku sikap positive jadi kali ni mau ambil dari buku lain lagi...
kita kongsi bersama ya...

Jumaat, 18 Mac 2011

PENGUMUMAN!!... PENGUMUMAN!!!...

TUAN-TUAN, DAN PUAN-PUAN...
DENGARKAN INI...


HAHAHAHAHA.... pengumuman biasa ja.. 
terkejut ka? gempak?kira-kira tahap gaban ka terkejutnya tu? hehe.. gurau ja.. 

Rabu, 16 Mac 2011

Jom Join Bloglist Taufiq Tiramisu


syarat untuk join ni biar saya copy & paste ja.. mudah sikit.. 
"CARA UNTUK JOIN
1. Buat satu entri bertajuk : Jom Join Bloglist Taufiq Tiramisu dan letak banner kat atas tu . 

2. Komen sikit pasal blog ni. Nak komen jahat pun takpe. Aku tak marah .

3. Link kan entri ni pada entri korang tu. Dan post permanent link entri yang korang buat tu kat bahagian comment post ni. Dan Siap!!

Tarikh tutup : 31 Mac 2011 (mungkin dilanjutkan atas permintaan) 
Aku harap semua reader dan pengunjung blog ni join segmen ni. Silent reader pun kena join jugak!! Hehehehe :D

Siapa TOP REFERER FA? Giveaway

Siapa TOP REFERER FA? Giveaway


benda ni mudah ja kalau nak ikut serta, cuma copy&paste banner tu, letak kat sidebar dan juga dalam entri. Bagi detail sikit pasal giveaway ni, bagitau jugalah dapat tau dari siapa, pastu tag minimum 4 orang... giveaway ni dibuka sehingga 31 mei 2011... 
kalau nak tau dengan lebih lanjut sila tekan sini =>> top referer atau kat sini : http://hanya-yang-cool-belaka.blogspot.com/2011/03/siapa-top-referer-fa-giveaway.html

Selasa, 15 Mac 2011

kau, aku, cinta (5)

 cerita cinta :: kau, aku, cinta bahagian 5

"apa yang aku patut buat sekarang? Takkan aku nak terus-terusan tak endahkan Mira? Walau apa yang dia buat sekalipun, dia sahabat aku. Tapi,...," aku duduk membatu dihadapan longgokan stok.
"aku tak nak jadi batu api tapi sudah berulang kali dia tak dengar nasihat kau!  Sudah berulang kali kau beri dia peluang! Sudah berulang kali juga kau maafkan dia dan kau buat seolah-olah benda tu tak berlaku. Sampai bila kau nak buat macam tu? Aku tau kau sayang Mira macam ahli keluarga kau sendiri tapi dia macam tak belajar apa-apa dari kesilapan dia. Bagi dia masa untuk fikirkan kesalahan dia, kalau dia tak mau berubah juga aku tak tau apa nak cakap lagi. Kau ikut ja lah kata hati kau," Aku mengangguk tanpa bersuara. Benar kata-kata Rina, sepupu ku ini sentiasa tahu apa yang hendak diperkatakan. 
 perutku berbunyi! urgh, dari

DEFINISI CINTA

assalamualaikum semua dan selamat sejahtera...
sihat? APA??? SAKIT?? JENG.. JENG.. JENG... hahahaha
makanlah ubat ya..
fuyoooo... lama tak update blog... 
baiklah, malas nak mengarut panjang-panjang...
korang nampak banner kat atas tu? ya!! itu contest namanya!! hehe... 
syaratnya sangat mudah, ringkas dan erm... senang.. ya... apa-apa hal pun klik kat sini =>> definisi cinta


Selasa, 1 Mac 2011

pagi.... pagi.... pagi...

assalamualaikum semua rakyat malaysia atau mungkin bukan malaysia tapi trip ja.. hehe...
lama betul tahap gaban sudah aku tak update blog ni..
ya... kisah "kau, aku, cinta ''' pun dah lama aku tak sambung...
pendek cerita aku sibuk sikit...
tambah-tambah lagi mood mau berblog ni macam hilang sekejap...
jadi skang baru muncul balik.. jadi aku mengarut sudah... haha
macam2 bah aku buat.. aktiviti aku penuh ni dalam jadual hidup.. kih kih kih..
5 mac ni sampai 7 mac ni aku pegi kl mau mengembara bah ni.. niat terpendam kan? hehe.. tidaklah.. jalan-jalan ja.. kena sponsor tiket.. jadi kita angkut barang haha...
ya.. adik aku sekarang yang berumur 9 tahun tu sibuk berfacebook sudah dia.. main game tak pandai habis..
aku yang penat tengok..