Mengenai Saya

Foto saya

Hanya seorang wanita yang biasa, dengan kerja yang biasa, belum ada bakat yang luar biasa dengan minat yang biasa. Jadi, biasa-biasakanlah diri menjenguk blog biasa ini.
sila-silalah 'suka' dengan blog facebook saya: https://www.facebook.com/elieynzBlog
sebahagian daripada wsb mania community (we are sabahan blogger mania) http://wearesabahanbloggermania.blogspot.com/
jemputlah ke laman twitter saya:https://twitter.com/elieynzlin
harap anda-anda tak sesat dalam blog saya, silalah datang lagi ya. Jangan lupa komen yang membina.

Rabu, 16 Mac 2011

Jom Join Bloglist Taufiq Tiramisu


syarat untuk join ni biar saya copy & paste ja.. mudah sikit.. 
"CARA UNTUK JOIN
1. Buat satu entri bertajuk : Jom Join Bloglist Taufiq Tiramisu dan letak banner kat atas tu . 

2. Komen sikit pasal blog ni. Nak komen jahat pun takpe. Aku tak marah .

3. Link kan entri ni pada entri korang tu. Dan post permanent link entri yang korang buat tu kat bahagian comment post ni. Dan Siap!!

Tarikh tutup : 31 Mac 2011 (mungkin dilanjutkan atas permintaan) 
Aku harap semua reader dan pengunjung blog ni join segmen ni. Silent reader pun kena join jugak!! Hehehehe :D


komen pasal blog Taufiq Tiramisu?
blog ni dari pandangan mata smart.. sedap mata memandang..
aku suka header tu..
moga2 aku termasuk lah dalam blog list tu..
hehe..
baiklah.. aku dah tak tau nak komen apa lagi.. good luck kepada Taufiq Tiramisu dan juga saya ya..

ops.. sebelum terlupa.. klik sini kalau nak join juga => Taufiq Tiramisu


4 ulasan:

Taufiq Tiramisu berkata...

thanks n thanks..hehehe..sape yg buat entri ni akan wajib dimasukkan ke dalam bloglist tu..jangan risau..hehehe

elieynz berkata...

taufiq: syukur.. hehe

darlieeya ZALLIA putri berkata...

hye.. bw dr blog taufiq.. nice blog..liya folo kamu ke 218..folo me back..thanks;-)

elieynz berkata...

darlieeya: thanks sbb follow.. saya follow awak juga ya..