Mengenai Saya

Foto saya

Hanya seorang wanita yang biasa, dengan kerja yang biasa, belum ada bakat yang luar biasa dengan minat yang biasa. Jadi, biasa-biasakanlah diri menjenguk blog biasa ini.
sila-silalah 'suka' dengan blog facebook saya: https://www.facebook.com/elieynzBlog
sebahagian daripada wsb mania community (we are sabahan blogger mania) http://wearesabahanbloggermania.blogspot.com/
jemputlah ke laman twitter saya:https://twitter.com/elieynzlin
harap anda-anda tak sesat dalam blog saya, silalah datang lagi ya. Jangan lupa komen yang membina.

Khamis, 27 Januari 2011

tinggalkan Link anda..

nak nangis jap boleh tak? huaaaaaaa.... 
huhuhu... pada yang tak tau dan sekali lah pada yang tahu.. mungkin pada blog yang aku baru ja follow kamu tak akan nampak gambar dengan nama.. Jangan tanya aku sebab aku pun bingung ni sampai sekarang..
Ada yang kata ni kecik punya hal tapi bila aku ni jenis pembingung jadi tetap juga nak bingung ni...
jadi untuk atasi masalah tu aku dah letak link kat bawah header dan diatas video tu...
jadi senang lah kiranya aku nak pergi blog korang sebab bila aku tengok senarai follower aku macam ada yang dapat nasib yang sama dengan aku ni tapi ada nama lah.. 
Jadi pada yang dah follow aku tu bolehlah ya tinggalkan link korang...
sebab yang tak ada tunjuk gambar tu aku tak tau blog korang..
maaf ya diatas kesulitan ni..
maaf juga kalau ni menyusahkan korang...
jadi kalau tak menyusahkan korang tinggalkan link ya... hehehe
pada follower baru pun macam tu juga lah...


nukilan kasih sayang dari saya(macam biasa).. hehe

12 ulasan:

Novelgurl berkata...

Assalamualaikum

nak link ke ? hehhe..

http://reality2fantasy.blogspot.com

gotcha ;

SheNn berkata...

Nah,aku bagi link..hihi

http://mzyunsora89.blogspot.com/

Zurina J. berkata...

Assalamu'alaikum...

ni link sy: <a href="http://elektromitoskopic.blogspot.com/>Elektromitoskopic | Ukiran Janaan Minda</a> ;)

Zurina J. berkata...

Assalamu'alaikum...

ni link sy: Elektromitoskopic | Ukiran Janaan Minda ;)

Azura Ani Salaim berkata...

Singgah memollow and tinggalkan link, ekekeke, jom follow back kalau suka blog Zura ya.

Azura Banyak Cakap
http://azuraanisalaim.blogspot.com/

elieynz berkata...

terima kasih...

Call me Kaka berkata...

my link :P
http://kakawani.blogspot.com/ terimakasih

NuReLLe berkata...

sila lah follow dan tinggalkan link juge ye..:)

http://nurelleohnurelle.blogspot.com

||aLeaSaRa|| berkata...

itu biasalah sis!sepanjang kite blogging ni..dah mcm2 try & error he3....

Ayie Mcvalyth berkata...

Ayie here..

http://ayiemcvalyth.blogspot.com
http://thenitenote.blogspot.com

One berkata...

link ka?
http://airvast.blogspot.com

elieynz berkata...

thanks...