Mengenai Saya

Foto saya

Hanya seorang wanita yang biasa, dengan kerja yang biasa, belum ada bakat yang luar biasa dengan minat yang biasa. Jadi, biasa-biasakanlah diri menjenguk blog biasa ini.
sila-silalah 'suka' dengan blog facebook saya: https://www.facebook.com/elieynzBlog
sebahagian daripada wsb mania community (we are sabahan blogger mania) http://wearesabahanbloggermania.blogspot.com/
jemputlah ke laman twitter saya:https://twitter.com/elieynzlin
harap anda-anda tak sesat dalam blog saya, silalah datang lagi ya. Jangan lupa komen yang membina.

Isnin, 21 Mac 2011

restoran terbaek punya..

baru juga aku post pasal anugerah yang dibuat di 1borneo sabah..
ni pulak pasal satu restoran yang bagus wa kata kat lu.. hehehe...
kami pergi restoran ni pada waktu malam memandangkan restoran ni buka sebelah malam.. mungkin jam6pm / 7pm macam tu bukalah sudah...
tempatnya terletak di putatan.. kamurang tau jalan masuk klinik kesihatan putatan? hehe.. jalan tu lah masuknya.. nama restoran ni TERATAI TOM YAM, kalau kamu jalan dari putatan ke kota kinabalu, kamu boleh nampak signboard nama kedai ni besar lagi... sebelah kiri, pastu ada signboard ni.


ya.. jalan pasir putih...
kamu masuk terus tak lama ada simpang masuk sebelah kira dengan signboard ni..
hehe.. maaf kalau gambar tak jelas...
kamu masuk ja simpang ni terus nampak kedai tu jangan risau. 
malam tu aku dan mama makan mee goreng ayam, mama pesan mee goreng daging.. mama dan abba balik-balik sudah makan sini, nasi goreng ikan masin, nasi goreng pataya sedaaaapppp... apalagi kalau kamu pesan tom yam... fuh... dengan pedas dan masamnya ... gerenti licin.. hehe
nyaman eh... hehe.. licin jugalah piring...
ladanya sadap...
 tukang masaknya kalau tak silap lelaki muda dan boleh tahan juga... hehe
baiklah.. sampai sini saja... promosi tak berbayar ni.. hehe..
bagi yang tinggal berdekatan dan teringin mau cuba. tak ada salahnya... sebab sedap...
babai...

12 ulasan:

fyna berkata...

woww!!!
nih yg rase lapa nih....

elieynz berkata...

fyna: hehe.. aku pun lapar juga ni.. hehe

dyanie berkata...

ala jauh la nak g....tlg la post yg sdp kat sy =) tringin hihi

puteraduyong berkata...

blom pernah sampai sabah...

elieynz berkata...

dyanie: hehe.. lau ada rezeki dan kesempatan dtglah sini.. hehe

puteraduyong: tak pa lah.. datanglah sini.. hehe

CinoiLavigne berkata...

Susah mau cari tomyam sedap di KK ni kan.

Anyway harga dia ok kah ni

beaty berkata...

ermm sa pun suka cari tempat makan baru tau...

Tanakwagu berkata...

bah lain kali nti sya p cari kio

Nabilah Atiqah berkata...

x pnah g sbah...tringin nk g.....hehehe:D

elieynz berkata...

cinoi: harganya boleh tahan jugalah...

beaty: hehe.. lagi sedap lagi bagus kan? hehe

tanakwagu: okay.. cari ja..

nabilah: lau ada rezeki dtglah sini..

samizul.net berkata...

Suka masakan goreng yang pedas2.. Slurrppp! Hahaha XD

cx's berkata...

wah. nmpk sdp je :) tp kan. sempat je promote tukang masak die ekh? lelaki boleh tahan? haha. puasa itu meletihkan?