Mengenai Saya

Foto saya

Hanya seorang wanita yang biasa, dengan kerja yang biasa, belum ada bakat yang luar biasa dengan minat yang biasa. Jadi, biasa-biasakanlah diri menjenguk blog biasa ini.
sila-silalah 'suka' dengan blog facebook saya: https://www.facebook.com/elieynzBlog
sebahagian daripada wsb mania community (we are sabahan blogger mania) http://wearesabahanbloggermania.blogspot.com/
jemputlah ke laman twitter saya:https://twitter.com/elieynzlin
harap anda-anda tak sesat dalam blog saya, silalah datang lagi ya. Jangan lupa komen yang membina.

Rabu, 16 Mac 2011

Siapa TOP REFERER FA? Giveaway

Siapa TOP REFERER FA? Giveaway


benda ni mudah ja kalau nak ikut serta, cuma copy&paste banner tu, letak kat sidebar dan juga dalam entri. Bagi detail sikit pasal giveaway ni, bagitau jugalah dapat tau dari siapa, pastu tag minimum 4 orang... giveaway ni dibuka sehingga 31 mei 2011... 
kalau nak tau dengan lebih lanjut sila tekan sini =>> top referer atau kat sini : http://hanya-yang-cool-belaka.blogspot.com/2011/03/siapa-top-referer-fa-giveaway.html


aku pula dapat tau giveaway ni dari => cempaka kuning <= jadi dia referral saya
hadiahnya jam tangan / handbag.. menarik bukan?? 
okay, skang nak tag:
muniera
dan...



6 ulasan:

Novelgurl berkata...

Salam..good luck k ^^ ehe..x ley join la. =D

Fantastic Ajane berkata...

hi tq singgah n join k..:) gud luck..:)

afraliza berkata...

ooo..lama lg tutup..Insyaalah i join..

elieynz berkata...

terima kasih semua..

Michelle Sung berkata...

eh...kenal ni. mau join GA dia la hehe... :)

~all the best lina!~ =)

elieynz berkata...

michelle sung: terima kasih.. join ja.. ramaikan lagi keramaian.. hehe