Mengenai Saya

Foto saya

Hanya seorang wanita yang biasa, dengan kerja yang biasa, belum ada bakat yang luar biasa dengan minat yang biasa. Jadi, biasa-biasakanlah diri menjenguk blog biasa ini.
sila-silalah 'suka' dengan blog facebook saya: https://www.facebook.com/elieynzBlog
sebahagian daripada wsb mania community (we are sabahan blogger mania) http://wearesabahanbloggermania.blogspot.com/
jemputlah ke laman twitter saya:https://twitter.com/elieynzlin
harap anda-anda tak sesat dalam blog saya, silalah datang lagi ya. Jangan lupa komen yang membina.

Jumaat, 18 Mac 2011

PENGUMUMAN!!... PENGUMUMAN!!!...

TUAN-TUAN, DAN PUAN-PUAN...
DENGARKAN INI...


HAHAHAHAHA.... pengumuman biasa ja.. 
terkejut ka? gempak?kira-kira tahap gaban ka terkejutnya tu? hehe.. gurau ja.. 


 baiklah.. aku cuma nak bagitau yang aku nak tambah jenis entri aku dalam blog bertuah aku ni..
apa dia? ya... biasa ja juga..
tak lain tak bukan...
KATA-KATA HIKMAH!!!!
fuiyo... lebih-lebih pula .... bukan kata-kata hikmah ciptaan aku sndiri...
sudah semestinya aku ambil dari buku. pada yang sudah beli buku tu, bah diam-diam ja lah kau sana..
hahaha... saja-ja nak menyemakkan lagi blog ku ini....
ya? apa? jeng-jeng-jeng....
aku pilih mana yang aku suka ja... jangan risau.. hehe
baiklah.. ini yang pertama!!! 

buku: SIKAP POSITIF DWIBAHASA positive attitude
disusun oleh/compiled by: DR. SHUKRI ABDULLAH, JOHN WATSON, W.S. HOE

you can't escape the responsibility of tomorrow by evading it today
anda tidak boleh terlepas dari masalah esok dengan mengelakkan diri daripadanya pada hari ini.
- Abraham Lincoln -

kesimpulannya: jangan larikan diri dari masalah sebab masalah tak akan selesai sehinggalah kamu selesaikannya. Tidak ada jalan mati dalam dunia ni, hanya alasan. 

 sekian, jumpa lagi dientri akan datang 

6 ulasan:

Dev Clarehova berkata...

hahah! gempak siot title entry ;p

elieynz berkata...

dev: maknanya aku berjaya.. heheheheh

Cinoi berkata...

Hahaha kata2 hikmah. naissss

FarhaNezam berkata...

ya masalah tak akan selesai sehinggalah kamu menyelesaikannya.. ehh aku ulang balik ja nih..

SofieyAzwa berkata...

selamat berkata kata hikmah annti ea

elieynz berkata...

cinoi: berkata2 hikmah lah kita.. hehe

farhanezam: ulang ja.. tak ada yang marah.. hehe

sofiey: selamat juga.. hehe