Mengenai Saya

Foto saya

Hanya seorang wanita yang biasa, dengan kerja yang biasa, belum ada bakat yang luar biasa dengan minat yang biasa. Jadi, biasa-biasakanlah diri menjenguk blog biasa ini.
sila-silalah 'suka' dengan blog facebook saya: https://www.facebook.com/elieynzBlog
sebahagian daripada wsb mania community (we are sabahan blogger mania) http://wearesabahanbloggermania.blogspot.com/
jemputlah ke laman twitter saya:https://twitter.com/elieynzlin
harap anda-anda tak sesat dalam blog saya, silalah datang lagi ya. Jangan lupa komen yang membina.

Selasa, 1 Mac 2011

pagi.... pagi.... pagi...

assalamualaikum semua rakyat malaysia atau mungkin bukan malaysia tapi trip ja.. hehe...
lama betul tahap gaban sudah aku tak update blog ni..
ya... kisah "kau, aku, cinta ''' pun dah lama aku tak sambung...
pendek cerita aku sibuk sikit...
tambah-tambah lagi mood mau berblog ni macam hilang sekejap...
jadi skang baru muncul balik.. jadi aku mengarut sudah... haha
macam2 bah aku buat.. aktiviti aku penuh ni dalam jadual hidup.. kih kih kih..
5 mac ni sampai 7 mac ni aku pegi kl mau mengembara bah ni.. niat terpendam kan? hehe.. tidaklah.. jalan-jalan ja.. kena sponsor tiket.. jadi kita angkut barang haha...
ya.. adik aku sekarang yang berumur 9 tahun tu sibuk berfacebook sudah dia.. main game tak pandai habis..
aku yang penat tengok..


bah, dalam pada aku masih mengarut dalam edisi ni.. hehe... aku mau promote lah blog sepupu aku ni...
baby nielalalala <=== ni blog dia.. lau sudi.. rajinkanlah jari anda menekannya ya... terima kasih.. 
nak tengok orangnya??
bah.. janganlah buat tak nampak tu.. hehe....

kalau ikutkan aku mau buka satu blog lagi yang khas untuk aku jual-menjual ni... tapi nantila... bila datang lagi kerajinan edisi seterusnya..
kamu nampak juga tu..

okay.. sekian....
gembira-gembira selalu ya...

5 ulasan:

mr_mrs mikko berkata...

apa ko jual eh?
hihihih...

uiseh, pigi kl ko arr...
bha, ole2..
hihi

sophie berkata...

Budak budak kecik sekaramg dah advance

si para para berkata...

budak budak dah maju..tak macam kita dulu..main masak masak.tapi zaman tu la paling seronok..

err nak jual apa tu..

Nasuha Salleh berkata...

blogger sabah ='D

elieynz berkata...

mr_mrs mikko: jual baju, dan mcm-mcm lagi.. hehe

sophie: ya.. lebih-lebih pulak advance diorang ni

si para-para: ya.. haha.. main getah lagi.. lompat-lompat..

nasuha: oh yeah.. blogger sabah juga ka?