Mengenai Saya

Foto saya

Hanya seorang wanita yang biasa, dengan kerja yang biasa, belum ada bakat yang luar biasa dengan minat yang biasa. Jadi, biasa-biasakanlah diri menjenguk blog biasa ini.
sila-silalah 'suka' dengan blog facebook saya: https://www.facebook.com/elieynzBlog
sebahagian daripada wsb mania community (we are sabahan blogger mania) http://wearesabahanbloggermania.blogspot.com/
jemputlah ke laman twitter saya:https://twitter.com/elieynzlin
harap anda-anda tak sesat dalam blog saya, silalah datang lagi ya. Jangan lupa komen yang membina.

Isnin, 21 Mac 2011

anugerah juara carta lagu artis sabah 2011 musim ke-4

nampak tu tajuk? hehe.. anugerah tu diadakan di 1borneo sabah... memandangkan aku sampai lambat jadi sempat juga la tengok dua peserta... tapi sempat juga aku rakam beberapa persembahan juga pemenang anugerah juara lagu tersebut...
lihat ja lah dibawah ni... JOM!!!!!


ni adalah artis jemputan:

video
budak ni khabarnya juara bagi pertandingan bintang kecil yang diadakan di Sarawak, fuyoo budak ni.. ada lagu sendiri kalau tak silap.. namanya Presley (ejaan tu aku tak pasti betul atau tidak)
kat bawah ni pula artis jemputan seterusnya
video
mak aku bagitau yang ni Rubisa bekas pelajar af musim ke-8 aganya, kalau aku silap, minta maaf ya... suaranya lunakkan? merdu ja....
yang ni adalah artis jemputan terakhir..
video
hehe.. ni si felix agus lah...
setiap artis jemputan bawa dua buah lagu tapi aku rakam 1 ja.. sukuplah tu nak.. hahha...
best-best artis jemputan ni.. berbaloi-baloi lah juga berdiri.. kih kih kih..
okay... semua peserta dalam anugerah ni pun hebat-hebat...
pemenang bagi lagu paling diminati dan artis paling popular dimenangi oleh momain blues, bagi persembehan terbaik dimenangi oleh Dayang Noraini dengan lagunya kelawar oh kelawar..
dan vokal terbaik serta juara lagu dimenangi oleh Elizabeth Applunius Chin (Esther) dengan lagunya selalu...
video
meremang bulu roma selama dia  nyanyi lagu ni..
maaf sebab rakaman dibuat menggunakan telefon jadi wajah diorang ni tak jelas... maaf ya...
jadi untuk itu aku sertakan sekali muzik videonya di youtube...
artis sabah pun hebat-hebat.. tak salah kalau kita sukung durang... hehe
baiklah.. cukuplah aku mengasi tau ni...
mau buat entri lain lagi ni.. babai...

5 ulasan:

mr_mrs mikko berkata...

aisssh,
aku tingu dorg susun2 smua ja, mo raptai..
skali c reza kemarin ada tingu ni..
jeles ooo...
siuk2 pla dorg mnyanyi..

elieynz berkata...

mr_mrs mikko: hehe... dia start jam 2pm sampai jam 5pm bah itu...

Dev Clarehova berkata...

^_^ lama nda jumpa si rubisa. dulu slalu sama2 buat show ^_^. rtm ada jemput datang juga time tu, tp nda dapt p tgk sbb ngam2 clash dgn misi nek gunung. anyway, congrats sama kak Dayang :)

Tanakwagu berkata...

tahniah kepada peserta lebih lagi kepada pemanangnya

elieynz berkata...

dev: wah.. hebat tu.. hehe

tanakwagu: ya.. mereka hebat.. hehe