Mengenai Saya

Foto saya

Hanya seorang wanita yang biasa, dengan kerja yang biasa, belum ada bakat yang luar biasa dengan minat yang biasa. Jadi, biasa-biasakanlah diri menjenguk blog biasa ini.
sila-silalah 'suka' dengan blog facebook saya: https://www.facebook.com/elieynzBlog
sebahagian daripada wsb mania community (we are sabahan blogger mania) http://wearesabahanbloggermania.blogspot.com/
jemputlah ke laman twitter saya:https://twitter.com/elieynzlin
harap anda-anda tak sesat dalam blog saya, silalah datang lagi ya. Jangan lupa komen yang membina.

Ahad, 20 Mac 2011

follower ke-200 ku.. !!

pejam celik pejam celik...
tup tup...
gendang-gendang...
pengikutku sudah mencecah 200 o0rang...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh... tahniah buat diriku sendiri.. hahaha...
maaf... nak minta puji sekejap ya... hahahahahahahaha
si cantik manis itu adalah tak lain tak bukan....
...................


maaf sebab tak ada hadiah istimewa melainkan... ini!!! tengok kat bawah tu ya...
jika sudi boleh jadikan gambar tu sebagai badge ka banner ka terpulang ya saudari Kay...
DENGAN BERBESAR HATI SERTA JANTUNG...
SELAMAT DATANG KE BLOG YANG TAK SEBERAPA...
harap gembira dan komen-komenlah jika sudi...
sekian... selamat berblog semuuuuaaaaaaa...
oh ya.. terima kasih kepada Kay juga kepada semua pengikutku...
kesudian anda sangat-sangat saya hargai.,..

7 ulasan:

Zurina J. berkata...

Tahniah!

kirim salam sama follower 200 tu ya...:P

elieynz berkata...

zurina: sudah semestinya... hehe

samizul.net berkata...

Alamak, melepas jadi Follower yang ke-200 tu... xp

*Elieynz, camna mau tukar2 Banner dengan blogmu ni macam yang di bawah tu? Ehe..

elieynz berkata...

samizul: kalau kau mau ko ambil di page => Button ku yang di atas tu atau pegi sini => http://elieynz.blogspot.com/p/button-ku.html bah.. nanti aku ambil banner ko juga.. button aku ada tiga tu..

Kay berkata...

halo..sori lambat kasi letak tu banner yang dicipta khas untuk saya...hehe..tapi skrng sudah letak tu.ba p la tingu2 ..:)

Nobita Sensei berkata...

oh..senyuman bahaya...

elieynz berkata...

kay: baik.. ak g tengok..

nobita: bahaya ka tu? hehe