Mengenai Saya

Foto saya

Hanya seorang wanita yang biasa, dengan kerja yang biasa, belum ada bakat yang luar biasa dengan minat yang biasa. Jadi, biasa-biasakanlah diri menjenguk blog biasa ini.
sila-silalah 'suka' dengan blog facebook saya: https://www.facebook.com/elieynzBlog
sebahagian daripada wsb mania community (we are sabahan blogger mania) http://wearesabahanbloggermania.blogspot.com/
jemputlah ke laman twitter saya:https://twitter.com/elieynzlin
harap anda-anda tak sesat dalam blog saya, silalah datang lagi ya. Jangan lupa komen yang membina.

Ahad, 31 Mac 2013

Terbang...

credit to shortnewsposter.com

Beri aku sayap,
Agar aku dapat terbang diangkasa,
Membawa harapan dan cinta,
Disudut yang paling dalam,
Aku ingin hilang dalam awan,
Tika guruh dan kilat bersambungan,
Aku berlindung didahan,
Jika mentari kembali menyinar,
Aku kan teruskan perjalanan,
Dengan hati yang terbahagi,
Dengan jiwa yang rapuh,
Aku membawa bekalan,
Jutaan manusia kan mencemburuiku,
Kerna aku bebas dibawa angin dan bayu.


powered by Funnel

2 ulasan:

||Sis aLeaSaRa|| berkata...

hai kalaulah saya ada sayap tu,tentu nk patah balik ke masa silam.terbang laju....laju dan laju tanpa toleh ke belakang...sebab saya rindukan memori kecil tinggal di kampung dengan awrah atok lelaki yg sgt baik hati n pyyg.skrg cuma dpt bermanja dgn nenek je :)

sharlina elieynz berkata...

Maaf.. Tak perasan pula ada komen.. Terima kasih..
Mesti best kalau betul ada sayap.. Hehe