Mengenai Saya

Foto saya

Hanya seorang wanita yang biasa, dengan kerja yang biasa, belum ada bakat yang luar biasa dengan minat yang biasa. Jadi, biasa-biasakanlah diri menjenguk blog biasa ini.
sila-silalah 'suka' dengan blog facebook saya: https://www.facebook.com/elieynzBlog
sebahagian daripada wsb mania community (we are sabahan blogger mania) http://wearesabahanbloggermania.blogspot.com/
jemputlah ke laman twitter saya:https://twitter.com/elieynzlin
harap anda-anda tak sesat dalam blog saya, silalah datang lagi ya. Jangan lupa komen yang membina.

Selasa, 4 Disember 2012

game free download-go go gourmet

assalamualaikum..
sihat semua?
alhamdulillah, aku kurang sihat sebab tekak ni tak selesa.. terlampau ketawa mungkin.. hehe..

lama aku tak post kan? ya.. ramai yang tak kisah juga.. lantaklahkan?
alright.. kali ni aku bagi link game 'hidden object' hari tu crossword.. kali ni memang cari2 barang .. aku suka game macam ni... aku sendiri pun tak tahu kenapa.. game bunuh zombie belum jumpa lagi sebab sebelum ni sibuk kerja sikit.. walaupun sekarang pun masih sibuk lagi tapi ada masa sedikit ni.. aku cuba post okay?

sumber gambar dari giantbomb.com

permainan ni melibatkan 'pengurusan masa' kamu kena lengkapkan resipi yang diberi dengan mencari bahan-bahan yang betul mengikut masa yang ditetapkan dan gambar diatas adalah versi pertama.. tapi link yang aku akan bagi ni versi kedua iaitu..
sumber gambar dari heavygames.com
 nampak menarik,kan? kamu akan bertanding dengan chef lain dalam game tu dengan pelbagai jenis masakan diseluruh dunia.. 


selamat mencuba..

Tiada ulasan: