Mengenai Saya

Foto saya

Hanya seorang wanita yang biasa, dengan kerja yang biasa, belum ada bakat yang luar biasa dengan minat yang biasa. Jadi, biasa-biasakanlah diri menjenguk blog biasa ini.
sila-silalah 'suka' dengan blog facebook saya: https://www.facebook.com/elieynzBlog
sebahagian daripada wsb mania community (we are sabahan blogger mania) http://wearesabahanbloggermania.blogspot.com/
jemputlah ke laman twitter saya:https://twitter.com/elieynzlin
harap anda-anda tak sesat dalam blog saya, silalah datang lagi ya. Jangan lupa komen yang membina.

Selasa, 27 Mac 2012

youtube downloader software

assalamualaikum.. entri kedua untuk hari ni ringkas saja sebab berkaitan youtube downloader software..
sumber gambar dari youtubedownloadersite.com

bagi sesiapa yang berkehendakkan video dari youtube, aku ada link untuk kamu muat turun software yang membolehkan kamu memuat turun melalui youtube dengan pantas dan mudah..
link diatas ada sediakan dua jenis satu pro dan satu lagi asas punya.. perbezaan yang jelas antara pro dan bukan pro adalah kalau pro kamu boleh muat turun video dengan banyak dalam satu masa tapi yang asas limit 3 ja.. semestinya yang pro perlukan bayaran.. tapi kamu muat turun yang asas pun sudah mencukupi...

software ni bukan setakat untuk muat turun video sahaja tapi boleh juga menukarkan jenis fail. Bagi yang nak masukkan dalam telefon bolehlah tukarkan ke 3gp tapi kamu kenalah muat turun video itu dahulu, setelah itu tekan butang convert seperti yang terdapat di gambar dan pilih video yang kamu nak, dan pilih jenis fail, kamu nak tukar ke mp3 pun boleh juga..

tapi kalau nak tukar terus dari youtube ke mp3 aku ada link khas untuk itu..
sumber gambar dari theemolab.com 
kamu tekan link tu, akan keluar seperti gambar di atas.. kamu copy link address untuk video dari youtube dan salin ke kotak diatas perkatan 'convert video' dan tekan perkataan tu..
akan keluar seperti ini..
sumber gambar dari tricks-collections.com 
kamu tekan download.. habis cerita..

oh ya, kalau nak download video youtube ke software youtube downloader tu, kamu copy link adress bagi video di youtube dan salin ke kotak disebelah paste url atau tekan ja paste url, akan keluar link bagi alamat link yang kamu baru 'copy'..

baiklah.. penat aku menaip lebih-lebih ni.. selamat mencuba



2 ulasan:

Amiirah-Cassan berkata...

sgt berguna ! thankyou !

sharlina elieynz berkata...

AMIRAH-CASSAN : sama-sama..