Mengenai Saya

Foto saya

Hanya seorang wanita yang biasa, dengan kerja yang biasa, belum ada bakat yang luar biasa dengan minat yang biasa. Jadi, biasa-biasakanlah diri menjenguk blog biasa ini.
sila-silalah 'suka' dengan blog facebook saya: https://www.facebook.com/elieynzBlog
sebahagian daripada wsb mania community (we are sabahan blogger mania) http://wearesabahanbloggermania.blogspot.com/
jemputlah ke laman twitter saya:https://twitter.com/elieynzlin
harap anda-anda tak sesat dalam blog saya, silalah datang lagi ya. Jangan lupa komen yang membina.

Isnin, 12 Mac 2012

tumblebug game full version free

korang pernah main game zuma di facebook atau di mana2 laman web ?

game tumblebug ni konsep dia sama macam zuma juga.. cuma entah kenapa, aku lebih suka tumblebug ni..
sumber gambar dari wildfire.com.au


sumber gambar dari tumblebugs.en.softonic.com

kalau korang tau main zuma, game ni pun confirm korang tau juga.. 
mula2 aku tak ingat langsung nama game ni. last aku main pun masa di politeknik. bertahun dah rasanya. 
tiba2 hari ni aku teringat, nama pun aku tengok di yahoo games..

dah tau nama tu, bila nak cari asyik jumpa trial ja. 5 kali download sama ja trial.. buat penat ja..
akhirnya jumpa di laman web ni => http://www.esnips.com/profile.php?uid=2485

biasalah cari di google.. jadi kalau korang nak cuba game ni.. ni link dia =>http://www.esnips.com/displayimage.php?pid=113343

aku post benda sama di akaun tumblr aku di http://elieynz.tumblr.com/ kalau rajin, follow aku di tumblr ya..
 tapi hati-hati sebab fail ni dalam format zip, bila dah extract korang tekan yang dalam simbol 'gamehouse' kalau korang ada nampak fail format zip 'ada perkataan crack' jangan tekan ya.. berkemungkinan virus atau entah apa tu..

kalau korang lebih sikit rajin tu, bagilah komen ya.. 
macam tak tentu ja bahasa aku ni.. hehe..



Tiada ulasan: