Mengenai Saya

Foto saya

Hanya seorang wanita yang biasa, dengan kerja yang biasa, belum ada bakat yang luar biasa dengan minat yang biasa. Jadi, biasa-biasakanlah diri menjenguk blog biasa ini.
sila-silalah 'suka' dengan blog facebook saya: https://www.facebook.com/elieynzBlog
sebahagian daripada wsb mania community (we are sabahan blogger mania) http://wearesabahanbloggermania.blogspot.com/
jemputlah ke laman twitter saya:https://twitter.com/elieynzlin
harap anda-anda tak sesat dalam blog saya, silalah datang lagi ya. Jangan lupa komen yang membina.

Khamis, 15 Mac 2012

lagu-lagu mengusik jiwa

Astrid-Tentang_Rasa.mp3 - 4shared.com - perkongsian dan storan fail dalam talian - muat turun - miguel quequebondho: Astrid-Tentang_Rasa.mp3

lagu ni best.. aku dapat lagu ni masa sedang cari lagu oleh Geisha : cinta dan benci mp3 , geisha - cinta dan benci vid...
sumber gambar dari hikayatprimadona.blogspot.com 



ya, lagu indonesia jugalah yang menyentuh hati dan rasa..

sumber gambar dari yynr.org
sumber gambar dari budiey.com
kalau lagu dari Malaysia aku cadangkan : Siti Nurhaliza - Beradu Di khayalan mp3 , KRU - balada hati mp3 , Misha Omar - bunga-bunga cinta mp3 , Sahri - memori bahagia mp3 , Stacy - pelangi senja vid(audio) , Tom - Redha mp3 , Siti Nurhaliza & Ciang teng - Rindu Diantara Kita vid , Anuar zain -Semua Untukmu mp3 , yuna - terukir di bintang mp3

sumber gambar dari amry85.blogspot.com 


(sumber gambar dari google)
aku tak tau apa-apa pasal kumpulan Astrid ni.. tak ambil peduli lah lebih kurang sebab tak kisah dari mana, asal lagu boleh layan, okaylah rasanya.

kalau lagu ketuhanan yang menyentuh jiwa semestinya : Raihan - Sesungguhnya vid , Opick feat Amanda - Maha melihat mp3 , Afgan - padamu ku bersujud vid , Opick - Ketika Cinta mp3 , Hijjaz - Fatamorgana mp3 , Hijjaz - Sebelum Terlena vid , Raihan - rayuan rindu mp3 , Hijjaz - Sumayyah vid

lagu dari korea, aku suka dengar banyak lagu tapi yang peberet (hehe) : Boyfriend - I'll Be There vid , Sung Si Kyung - It would be good vid(audio) , A Pink - My My mp3 , 2PM - Tik Tok mp3 , Sung Si Kyung -  i'm Touched By You vid , M Signal - I don't know mp3 , Sung Si Kyung - You are my spring vid , Code V - Addiction mp3

sememangnya kita tak boleh lupakan pada lagu-lagu lama...
Innuendo - belaian Jiwa vid , Sudirman - Bila wajahmu ku bayangkan vid(audio) , Umbrella - Bukalah hatimu vid , Sudirman - jauh di sudut hati vid(audio) , raja Ema - jejaka idaman vid(audio) , Kopratasa - kekasih vid , Exist - langkah seiringan mp3 , Freedom - mulanya disini vid , Umbrella - Ramalanku benar belaka vid , Alley cats - Noktah terakhir vid(audio)

haha.. gila punya senarai, percayalah kalau saya katakan senarai yang aku bagi tu sudah disenarai pendekkan.. hehe lagu2 yang ada perkataan mp3 atau pun vid kalau korang tekan akan membawa anda terus ke 4shared (mp3) dan youtube (vid)

selamat mendengar...