Mengenai Saya

Foto saya

Hanya seorang wanita yang biasa, dengan kerja yang biasa, belum ada bakat yang luar biasa dengan minat yang biasa. Jadi, biasa-biasakanlah diri menjenguk blog biasa ini.
sila-silalah 'suka' dengan blog facebook saya: https://www.facebook.com/elieynzBlog
sebahagian daripada wsb mania community (we are sabahan blogger mania) http://wearesabahanbloggermania.blogspot.com/
jemputlah ke laman twitter saya:https://twitter.com/elieynzlin
harap anda-anda tak sesat dalam blog saya, silalah datang lagi ya. Jangan lupa komen yang membina.

Jumaat, 11 Februari 2011

CONTEST PERCUTIAN TERHEBAT KU!

Assalamualaikum.. hehe.. contest lagi..  hehe..
 pada sesiapa yang berminat nak join, sila-silalah ya klik sini => Nieja
...................................................................................................................................

percutian terhebat?? wah-wah.. yang paling aku suka adalaha masa aku masih sekolah rendah lagi. Satu keluarga pergi bercuti termasuklah aku, abang, mak, bapa, makcik, sepupu, pakcik, dan nenek. Kami menginap di Sri Intan, Kundasang. Semalam ja... awal pagi tu dah gerak, habis makanan diangkut sekali dengan gas sekali tu... sebab tempat yang kami menginap tu macam rumah, jadi senanglah nak masak.

faham-fahamlah kalau dah gambar atas gambar ni beginilah jadinya. Aku yang mana? hehe.. yang paling tinggi antara semua tu.. Yang tiga tu sepupu aku, adik-beradik tu.. kami memang rapat sebab membesar bersama-sama.. sekarang tiga-tiga tu dah lagi besar dari aku sekarang ni,,  aku tetap juga kecik.. hurm.. nasiblah..
Memang percutian ni biasa ja tapi aku rasa HEEEBBBAAATTTT sebab hampir satu keluarga pergi bercuti bersama.. Sekarang nak jalan sekali dengan abang dan bapa pun payah apa lagi satu keluarga besar macam ni.. tapi kami satu keluarga besar sekali dengan nenek saudara dan sepupu mak aku akan ada gathering raya ketiga nanti insyaallah.. ramai tu.. tak sabar nak pergi ni.. tapi tu cerita dikemudian hari.. hehe..
berbalik kepada percutianku, kami pergi poring hot spring tempat mandi air panas.. sebelum balik... best sebab masa tu kali pertama ke tempat tu..
ya, lepas tu kami baliklah ... hehe.. tu ja... bah.. aku mau tag. ... 
MiZzzzBabynieylalalalaaaa Aiza yaya xcyber  okay.. tugas selesai disini...

6 ulasan:

sophie berkata...

Bestnya g bercuti!!

elieynz berkata...

hehe.. lama sudah tu...

Leya berkata...

Amboiii, saya pun kena tag jugakk ehhh.. hehehe. okey okey jap agi saya buat okey. tungguuuuuu!

~NieZa~ berkata...

hebat pcutian ko!
^_^
semoga bjaya ya...
kekeke..sy blum lg prnah p poring mndi mnda...nnt mau p sna jga la..hehehe

beaty berkata...

wah buli tahan ni gambar...ada gambar dulu2 lagi kan

elieynz berkata...

leya:bah,, sharing kan is caring.. haha..

nieza: belum? bah, pergi la..

beaty: ya eh.. gambr lama tu..