Mengenai Saya

Foto saya

Hanya seorang wanita yang biasa, dengan kerja yang biasa, belum ada bakat yang luar biasa dengan minat yang biasa. Jadi, biasa-biasakanlah diri menjenguk blog biasa ini.
sila-silalah 'suka' dengan blog facebook saya: https://www.facebook.com/elieynzBlog
sebahagian daripada wsb mania community (we are sabahan blogger mania) http://wearesabahanbloggermania.blogspot.com/
jemputlah ke laman twitter saya:https://twitter.com/elieynzlin
harap anda-anda tak sesat dalam blog saya, silalah datang lagi ya. Jangan lupa komen yang membina.

Rabu, 19 Januari 2011

support 1malaysia.com

ni adalah akaun saya di 1malaysia
ni aku baru dapat tahu tentang satu site 1malaysia.com didakwa kononnya dibina oleh dua manusia bertuah...
ni apa yang disangkal
oleh Alberto Rahman, katanya "1malaysia.com is not build by those guy like what they said on the newspaper. Is build with this system. Only need 1 hour to build it. They even use no self created theme, they just use default theme. Compete with FB? OMG."


macam mana nak join? senang dan percuma...
pergi ja ke http://1malaysia.com/
segalanya mudah dan ringkas...
tak payah nak search kawan  nama entah apa... tak faham maksud saya? mungkin lebih baik kamu tengok buktinya sendiri.. saya dah join, anda bila lagi? http://1malaysia.com/profile/elieynz/ <= ni profile aku.. aku masih baru lagi ni.. baru beberapa minit ya... lupa gtau.. disana juga ada blog... 

2 ulasan:

zydande berkata...

Yeah...!! 1 Malaysia.!! Rakyat didahulukan, pencapaian diutamakan..

elieynz berkata...

betul-betul-betul... hehe