Mengenai Saya

Foto saya

Hanya seorang wanita yang biasa, dengan kerja yang biasa, belum ada bakat yang luar biasa dengan minat yang biasa. Jadi, biasa-biasakanlah diri menjenguk blog biasa ini.
sila-silalah 'suka' dengan blog facebook saya: https://www.facebook.com/elieynzBlog
sebahagian daripada wsb mania community (we are sabahan blogger mania) http://wearesabahanbloggermania.blogspot.com/
jemputlah ke laman twitter saya:https://twitter.com/elieynzlin
harap anda-anda tak sesat dalam blog saya, silalah datang lagi ya. Jangan lupa komen yang membina.

Isnin, 24 Januari 2011

singa menari

ya aku nampak tu singa menari.. hahah... tidaklah.. gurau kering ja.. hehe..
tarian singa bah tu.. semalam lagi aku mau post tapi blog ni macam merajuk ja dengan aku..
jadi aku sayang-sayang dulu blog ni baru lah ok..
rasanya.. hehe

aku makan-makan dengan rakan sekerja dan bos serta keluarga diorang...
makan percuma bah tu, siapa mau tolak.. tinggal ngap ja.. hahha

ya, habiskan? sebab aku tak ambil banyak.. hehe... 
bah,...ni lah videonya ya..
video

panjang video tu kan? nasib kamu lah.. tengoklah puas-puas.. mesti kamu pernah dengar kan tarian singa ni...
takkan lah tak pernah, punya kuat dia punya bunyi tu... pecah lah gegendang telinga.. haha.. gurau ja..
lama aku tunggu ni video mau upload.. 
macam aku yang mau merajuk..
jangan gitu bah.. buang masa ja.. hehe
ceria-ceria bah kan macam singa tu.. senyum ja dia..

sampai sini ja nukilan ni dari aku.. sebarkan kasih sayang pada semua.. 

5 ulasan:

SheNn berkata...

Dah lama x tgk singa menari..huhu

MD.EHSAN berkata...

wow.... (@_@)

elieynz berkata...

hehe.. ngamlah tu.. kita tengok sama2.. hehe

nelly berkata...

kalau tengah musim raya cina , tengok singa-singa ni menari . .
aish ! takut jer jatuh .
cz kadang-kadang ada yang menari dari tempat tinggi .

elieynz berkata...

hehe.. tapi syukurlah dia tak jatuh..