Mengenai Saya

Foto saya

Hanya seorang wanita yang biasa, dengan kerja yang biasa, belum ada bakat yang luar biasa dengan minat yang biasa. Jadi, biasa-biasakanlah diri menjenguk blog biasa ini.
sila-silalah 'suka' dengan blog facebook saya: https://www.facebook.com/elieynzBlog
sebahagian daripada wsb mania community (we are sabahan blogger mania) http://wearesabahanbloggermania.blogspot.com/
jemputlah ke laman twitter saya:https://twitter.com/elieynzlin
harap anda-anda tak sesat dalam blog saya, silalah datang lagi ya. Jangan lupa komen yang membina.

Isnin, 17 Januari 2011

sehari bersama mama

assalamualaikum.. fuh, dah tengah malam nak pagi dah baru nak buat entri.. tak apa, tak ada yang marah.. 
hari ni tak ada yang istimewa tapi saja nak kongsi apa yang aku buat hari ni.. mula-mula bangun, pastu... kah kah kah.. melampau tu..
taklah.. mula-mula gi 1borneo, masuk ja terus pergi Mcdonald walaupun pada asalnya nak makan donut di big apple tapi masuk Mcd, apa kejadah? haha.. makan burger, twister fries.. maaf tak sempat gambar sebab ada minah ni asyik tengok aku ja.. entahlah sama ada aku perasan sendiri ja tapi biarlah tu.. lupakan.. sebab lapar jadi tak fikir nak gambar ni.. lepas makan, bawa adik pergi tempat permainan tingkat 2.. 
ni lah dia muka bertuah... haha.. aku bergambar ni pun bukan sebab apa sebab bosan ja.. tak ada mood nak main-main permainan tu..nak tengok ja.. luculah budak-budak ni kalau diperhatikan gelagat dorang.. pendekkan cerita kami hantar adik balik sebab kami nak tengok wayang khurafat tu.. tapi makan tengah hari dulu lepas beli tiket sebab jam 1pm dan 2pm sudah penuh.. jadi terpaksa la tengok jam 4.20pm.. dimana? centre point ja.. 

mula-mula masuk restoran tu, betul-betul bikin panas lah, dahlah sempit lagu entah apa... sekali dia pasang lagu ST12.. fuh, makanan tak sedap mana pun jadi sedap.. yang kat atas tu nasi ayam ya.. tak payahlah bagitahu restoran mana... bukan setakat direstoran tu ja sempit... centrepoint tu memang sesak.. masuk panggung tak sangka penuh.., biasanya kalau cerita melayu dikk ni, jarang penuh.. tapi ni penuh.. yalah dah jam1 & 2 penuh.. tak hairanlah kan?... tahniah kepada Syamsul Yusuf.. dia pandai putar belit cerita tu.. ingatkan yang tu jahat.. rupanya... jeng... jeng... jeng... tak nak cerita.. kah kah kah.. gi tengok ja.. 
gambar kat atas ni diambil masa memandu keluar dari 1b tempat letak kereta bahagian C (atas)... entah kenapa aku ambil gambar masa memandu.. hahah.. tapi ok gak.. hidup lagi.. hehe... sekian.. tapi yang malasnya aku tak juga dapat makan donut.. tak pa.. tunggu.. heheh...

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hahahahahaaa..xpa,walau xdak dpat makan donut..yg penting dapat merasakan mcd kan...mggu dpan p makan donut..kkkk...heheheheeheee

elieynz berkata...

boleh...tapi bulan depan lah.. hahahaha

aeda berkata...

rindu la mau jalan2 d KK.. huhuhu..

elieynz berkata...

aeda: ala cian... lau ada peluang, jalan2 lah bah..