Mengenai Saya

Foto saya

Hanya seorang wanita yang biasa, dengan kerja yang biasa, belum ada bakat yang luar biasa dengan minat yang biasa. Jadi, biasa-biasakanlah diri menjenguk blog biasa ini.
sila-silalah 'suka' dengan blog facebook saya: https://www.facebook.com/elieynzBlog
sebahagian daripada wsb mania community (we are sabahan blogger mania) http://wearesabahanbloggermania.blogspot.com/
jemputlah ke laman twitter saya:https://twitter.com/elieynzlin
harap anda-anda tak sesat dalam blog saya, silalah datang lagi ya. Jangan lupa komen yang membina.

Khamis, 20 Januari 2011

new blogger in the house...

assalamualaikum... apa khabar kamu? sihatka? bah baguslah tu.. follower saya dah semakin ramai.. terima kasih kepada yang sudi follow tu.. mesti korang tertanya-tanya gambar sapa tu.. hehhe... dia ni rakan facebook saya dan dia baru lagi dalam dunia blog ni.. so apa kata korang jenguk blog dia ya? klik => sini

bagi dia sokongan seperti mana anda sokong saya dan blogger yang lain ya... seikhlasnya.. tak paksa2 ni.. saya ada entri hot nak post pas ni tp kejap lah.. mood saya belum brapa okay lagi.. karang punah entri tu.. so? apa? hah? apa dia?..
eh... gi lah blog dia.. comel loteh tu.. jangan wat tak reti.. haha.. gurau ja...

semoga anda bahagia sentiasa... sekian dari saya.. 

3 ulasan:

kay yea berkata...

oke dah singgah~

Asrul "iLham" Sany berkata...

baiknya promote blog member ;)

dah singgah n follow beliau ;)

elieynz berkata...

kay yea: thanks ya...
asrul: thanks.. tolong menolong...