Mengenai Saya

Foto saya

Hanya seorang wanita yang biasa, dengan kerja yang biasa, belum ada bakat yang luar biasa dengan minat yang biasa. Jadi, biasa-biasakanlah diri menjenguk blog biasa ini.
sila-silalah 'suka' dengan blog facebook saya: https://www.facebook.com/elieynzBlog
sebahagian daripada wsb mania community (we are sabahan blogger mania) http://wearesabahanbloggermania.blogspot.com/
jemputlah ke laman twitter saya:https://twitter.com/elieynzlin
harap anda-anda tak sesat dalam blog saya, silalah datang lagi ya. Jangan lupa komen yang membina.

Rabu, 19 Januari 2011

JOM GEGAR BLOG

 segmen Ben Ashaari kali ni sangat-sangat mudah...
pada yang berminat..
join  => disini <=
jangan lambat ya.. sampai malam esok sahaja.. alright.. tu ja.. hehe kan dah gitau 'senang'...
sekian... 

13 ulasan:

Lulu caldina berkata...

semoga terpilih..ngee

elieynz berkata...

lulu caldina: insyaallah... thanks

Syed Hilmi Syed Yahya berkata...

waa...memang betul2 mendpt smbutan ar segmen nie,,,semoga terpilih ye....

Asrul "iLham" Sany berkata...

follow ur blog, harap dapat keep in touch ya ;)

anamizu berkata...

moge terpilih ye ^^

recent post : |maksud tersirat pelekat P|

Mimiey.. (^-^) berkata...

salam kenal dari mimiey.....

nasyieen.blogspot.com

elieynz berkata...

salam kenal semua.. thanks sebab komen ya..

Green Apel berkata...

singgah bw dari list BA, [ke-91]..gudluck=)

YAYA AZURA berkata...

jom pakat gegar blog!!!

elieynz berkata...

jom gegar.. hehe thanks sebab komen ya..

MyMye MyMya berkata...

JoM GeGaR ^_^ SaMbiL FolloW ^_^

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

menggegar disini ! hehe

Clara berkata...

gegar sni..

http://cerytara.blogspot.com/