Mengenai Saya

Foto saya

Hanya seorang wanita yang biasa, dengan kerja yang biasa, belum ada bakat yang luar biasa dengan minat yang biasa. Jadi, biasa-biasakanlah diri menjenguk blog biasa ini.
sila-silalah 'suka' dengan blog facebook saya: https://www.facebook.com/elieynzBlog
sebahagian daripada wsb mania community (we are sabahan blogger mania) http://wearesabahanbloggermania.blogspot.com/
jemputlah ke laman twitter saya:https://twitter.com/elieynzlin
harap anda-anda tak sesat dalam blog saya, silalah datang lagi ya. Jangan lupa komen yang membina.

Sabtu, 15 Januari 2011

CABUTAN BERTUAH SEMPENA PEMBUKAAN BLOG


sedang asyik jalan-jalan kat blog.. hehe.. jumpa la satu entri pasal ni cabutan bertuah.. yang wat aku semangat nak join sebab aku antara pencinta coklat.. HIDUP COKLAT! HIDUP COKLAT!.. ok.. lau minat joinlah... => klik sini

Tiada ulasan: