Mengenai Saya

Foto saya

Hanya seorang wanita yang biasa, dengan kerja yang biasa, belum ada bakat yang luar biasa dengan minat yang biasa. Jadi, biasa-biasakanlah diri menjenguk blog biasa ini.
sila-silalah 'suka' dengan blog facebook saya: https://www.facebook.com/elieynzBlog
sebahagian daripada wsb mania community (we are sabahan blogger mania) http://wearesabahanbloggermania.blogspot.com/
jemputlah ke laman twitter saya:https://twitter.com/elieynzlin
harap anda-anda tak sesat dalam blog saya, silalah datang lagi ya. Jangan lupa komen yang membina.

Rabu, 19 Januari 2011

BERAPA JUMLAH KAMBING??

CONTEST :: BERAPA JUMLAH KAMBING

contest kali ni saya di tag oleh saudari 'bunga'
terima kasih sebab beritahu saya...

jawapan:
  1. 16 ekor
  2. 17 ekor
bagi yang berminat nak join sepayung tu boleh pergi ke : http://bulanpurnama89.blogspot.com/ atau jika hendak terus ke contest tersebut klik di sini

dengan ini saya tag:
adalah dimaklumkan bahawasanya aku ni pada ketika ini sangat mengantuk dan men-tag sesiapa saja.. hehe...

6 ulasan:

m!ss $@BR!D@H berkata...

3. 15 ekor..

elieynz berkata...

15 ka? hehe

m!ss $@BR!D@H berkata...

iya.. antam jakk.. hehe..

~NieZa~ berkata...

klau yg gmbr sparuh bdan teda kpala 2 kira satu juga ka???
wuwuwu...
trima kasi tagged sy..hehehe

Kassim Ahmad berkata...

wah.. tenkiu sebab join.. nnt apa2 akan diupdate ok.. gudluck eh.. heehe :)

elieynz berkata...

miss: ya eh.. tu yg ak wat..

nieza: kira satu la mungkin.. sama-sama...

kassim: ya.. sama2... thanks juga..