Mengenai Saya

Foto saya

Hanya seorang wanita yang biasa, dengan kerja yang biasa, belum ada bakat yang luar biasa dengan minat yang biasa. Jadi, biasa-biasakanlah diri menjenguk blog biasa ini.
sila-silalah 'suka' dengan blog facebook saya: https://www.facebook.com/elieynzBlog
sebahagian daripada wsb mania community (we are sabahan blogger mania) http://wearesabahanbloggermania.blogspot.com/
jemputlah ke laman twitter saya:https://twitter.com/elieynzlin
harap anda-anda tak sesat dalam blog saya, silalah datang lagi ya. Jangan lupa komen yang membina.

Selasa, 18 Januari 2011

Apa Di Dalam Backpack Anda??

APA DI DALAM BACKPACK ANDA??
segmen ni saya jumpa bila kebetulan ben Ashaari post di blog beliau... hehe.. jadi alkisahnya saya join ja sebab bukan susah pun... 
gambar di atas adalah gambar barang yang memang selalu saya bawa walaupun ke tempat kerja... iaitu:
handphone 
buku
buku nota kecik + pen 
dompet
cermin(faham-fahamlah ya kalau perempuan)
  1. yang tak bestnya keluarga selalu tegur "besarnya cermin"... aik? okaylah tu.. habis tu takkan besar tapak tangan ja.. payahlah nak tengok cermin.. haha.. tapi kelebihan cermin kesayanganku ini adalah macam mana pun diorang kutuk sebab besar diorang guna juga... hehe..
  2. handphone tu tak payahlah nak cerita sebab keperluan.. saya ada dua handphone sebab satu celcom satu digi.. kenapa pakai sampai dua? aik.. aku punya duit aku punya sukalah.. hahaha.. jangan marah ... bukan.. nombor celcom tu bos saya selalu hubungi dan dia pakai celcom.. kira jimat.. ok? digi tu sebab akauntan dan kawan ramai pakai ni jd guna ja..
  3. dompet? lagi mau tanya ka? untuk duittttt... ic ... kad bank...lesen memandu..
  4. buku: buku tu tak kisah apa tajuk tapi memang ke tempat kerja pun saya bawa buku cerita, bila kerja tak banyak, malas nak online, baca buku lah.. 
  5. buku nota kecik tu untuk tulis macam2 data dalam tu.. sulit pun ada juga.. wahahaha...
inilah dia barang yang memang saya bawa kemana sahaja ibarat kerumah orang kahwin pun saya bawa juga.. bunyi macam melampau ja.. hehe.. ni kes 'manalah tau kan', kadang-kadang siap dengan payung, botol air,makanan sekali... fuh.. macam budak sekolah pula..... tu belum masuk barang make-up lagi... tapi saya ikut mood juga make-up ni.. kira tak selalulah.. jadi tak masuk dalam carta.. out! out!
baiklah pada mana yang berkenan dengan segmen ni ... join disini ya => apa di dalam backpack anda?? 

nota ikhlas tahap gaban; maaf ya gambar tu buruk... hehe.. asal korang nampak dah cukup.. ta ta ti ti tu tu... 

5 ulasan:

the garang berkata...

menarik lah. hehe. thanks ye sbb join :D

||aLeaSaRa|| berkata...

yelah he3...cermin besarlah syok nk belek muka.cermin cinonet blh nmpk lubang hidung je he3...

elieynz berkata...

the garang: terima kasih sebab suka.. hehe..

aleasara: haha.. kan.. best... kecik nak buat apa kan? hehe

iniialahaku berkata...

uish...da bnda sulit gak??jeng,jeng,jeng...hehehe

elieynz berkata...

iliialahaku: biasalah... rahsia alam.. hehhe