Mengenai Saya

Foto saya

Hanya seorang wanita yang biasa, dengan kerja yang biasa, belum ada bakat yang luar biasa dengan minat yang biasa. Jadi, biasa-biasakanlah diri menjenguk blog biasa ini.
sila-silalah 'suka' dengan blog facebook saya: https://www.facebook.com/elieynzBlog
sebahagian daripada wsb mania community (we are sabahan blogger mania) http://wearesabahanbloggermania.blogspot.com/
jemputlah ke laman twitter saya:https://twitter.com/elieynzlin
harap anda-anda tak sesat dalam blog saya, silalah datang lagi ya. Jangan lupa komen yang membina.

Rabu, 22 Disember 2010

Nantikan - Coming soon

Assalamualaikum... saya akan tambah page kalau sempat dalam minggu ni juga. Page apa? ikutkan hati BAHASA disitu saya akan letak ulasan buka yang telah saya baca maknanaya ulasan sendiri lah ni setakat yang saya faham.. hehe.. dan mungkin saya letak perkataan yang saya baru jumpa bersama maksudnya dan penggunaan perkataan itu untuk dikongsikan bersama. selepas tu kira-kira nak tambah page untuk ruangan cerita hasil nukilan saya sendiri tapi memandangkan karya tu dah asyik ditangguh ja jadinya tak siap-siap. Harapnya dapatlah disiapkan kerana idea sudah berlonggok dalam otak ni. tinggal nak bagi keluar ja.. saya sangat berharap para pembaca blog saya akan terhibur dan suka dengan isi blog saya. kalau ada luahan isi hati, pendapat, cadangan mahupun komen, sila-silalah ikhlas jari tu dan taip ya? hehe.. kritikan juga saya terima seikhlas hati ya... Sekarang saya sedang mengumpul bahan.. sehingga bertemu lagi di lain masa.. tiada kejayaan tanpa pengorbanan, tiada kebahagiaan tanpa penderitaan...

4 ulasan:

shazmonaz berkata...

good2..

WSB berkata...

Congratz! New Wasaber. Follow all the WSB members to stay connected among Wasabers. ;)

Tp logo WSB nda klihatan, sila lekat segera ya. TQ!

Ask berkata...

Salam..
Welcome ya to WSB.. singgah n follow sini.. visit me back jgk ya.. hehe follow pun boleh.. =)

Zezebel berkata...

following you, plz following me back, ^^